Fastlege, tannhelse og helsestasjon

Helsedirektoratet har lagt føringar for helsestasjonsdrift under koronautbruddet, for å begrense smittespreiing.
Tilbodet blir kraftig redusert og vi følger opp dei minste barna, barnevaksinar og dei med spesielle behov.

På grunn av smittesituasjonen i Noreg og etter retningsliner frå Helsedirektoratet, utførar tannklinikken no berre akutt tannbehandling.

I samband med utbrotet av Covid-19 (koronavirus) er det gjort endringar i organiseringa av fastlegetenesta.