MELDING

INFO korona nasjonalt

helsenorge.no  folkehelseinstituttet.no

Nasjonal infotelefon om korona: 815 55 015 (kvardagar kl. 08-15.30).
 

INFO korona Stad kommune Information about corona in other languages

Rådgjeving frå Stad kommune om koronavirus og smittevern: e-post korona@stad.kommune.no

 

Nyheiter om smittesituasjonen i Stad

Seint onsdag kveld synte resultat frå testing gjort på Nordfjordeid tysdag at ein person har testa positivt for covid-19.

Torsdag kveld synte resultat frå testing gjort i Selje tysdag at ein ny person har testa positivt for covid-19. Personen var allereie i karantene som nærkontakt til ein tidlegare smitta i same husstand. Det er ingen nye nærkontaktar og smittesporinga er avslutta.

Onsdag kveld synte resultat frå testing gjort i Selje tysdag at ein ny person har testa positivt for covid-19. Også denne personen var allereie i karantene som nærkontakt til ein tidlegare smitta i same husstand. Det er ingen nye nærkontaktar og smittesporinga er avslutta.

 

 

Tysdag kveld synte resultat frå testing gjort i Selje måndag at ein ny person har testa positivt for covid-19. Personen var allereie i karantene som nærkontakt til ein tidlegare smitta i same husstand. 

Søndag  kveld synte resultat frå testing gjort i Selje fredag at to nye personar har testa positivt for covid-19. Desse to smittetilfella er ikkje relatert til kvarandre eller til påvist smitte her i Stad tidlegare i veka.

Laurdag kveld synte resultat frå testing gjort i Selje fredag at to nye personar har testa positivt for covid-19. Begge personane var allereie i karantene som nærkontaktar til ein tidlegare smitta. 

I Stad har no 85% av alle innbyggjarar over 18 år fått første vaksinedose, og 47% av alle over 18 år er fullvaksinerte. I tida framover reknar Stad kommune med å ha god tilgang til vaksinar, og kommunen får no lov til å bruke tilgjengelege vaksinar til å framskunde tidspunktet for andre vaksinedose.

Torsdag kveld synte resultat frå testing gjort i Selje onsdag at éin person har testa positivt for covid-19. Personen testa seg på grunn av symptom.

 

 

Ledige vaksinetimar i veke 29 og 30 både i Selje og på Eid

Ingen fleire positive Covid-19 testar