Utleige kommunale bygg og areal

Treng du å leige lokale til ein aktivitet?

Eigedom v/Inger Lise Myrold administrerer utleige av dei fleste kommunale bygg i Stad kommune.

Eid Idrettshus og Eidahallen er tilgjengeleg for aktivtetar for skule, lag og organiasjonar. På dagtid er hallane primært utleigd til skule- og opplæringsformål. Men er ellers tilgjengeleg for utleige til publikum. Søknadsfrist for fast halleige for skuleåret 2020-2021 er 15. juni 2020.

Ta kontakt for meir informasjon og reservering.

Gjeld det utleige av areal eller rom på ein av våre skular, ta gjerne direkte kontakt med skulen det gjeld.

Inger Lise H. Myrold
Førstekonsulent eigedom