Tid og sted
20. sep. 2024, 12:00 – 16:00
Gloppen Herradshus, kommunestyresalen.
Sandane, Grandavegen 9
Program
12.00 Nordfjord Smak. Presentasjon av prosjektet, tankane bak, arbeidet som er utført og visjonar framover. Arild Vonheim frå prosjektgruppa vil informere.
13.00 Trøndelagsmat v/Petter Vesterås. I Steinkjer har dei etablert seg med eigen lokalmatgrossist, eigd av medlemmane. Dei omset i dag for 22 mill. Korleis får dei det til og kva er suksessoppskrifta ? Dette vil dagleg leiar Petter Vesterås dele med oss.
14.00 Merkevarebygging med Kai Petter Sårheim. Kva er viktig for deg som lokalmatprodusent å tenke på når du bygger merkevara di?
15.00 SoMe. Korleis blir tryggare i å bruke sosiale medium som kanal for å skap interesse rundt dine produkt og di satsing? Dina Rygg Eide vil gi deg mange gode tips.
Nordfjord Smak er eit samarbeidsprosjekt mellom kommunane Bremanger, Gloppen, Kinn nord (Vågsøy), Stad og Stryn. Hovudprosjektet vi no går inn i er eit 3-årig prosjekt som m.a. skal skape sals- og distribusjon kanalar, nettverkssamlingar, sette fokus på planting og nydyrking, utvikle lokalmatprodusentane i kommunane og etablerer ressurssenter for lokalmatsatsinga i Nordfjord.